CLUB SILENZIO

Vanaf de brug van de Silenzio Space Warrior kijkt Kapitein Jack Conner goedkeurend uit over het heelal: hij kent zijn verantwoordelijkheden en zal heersen. Weinig weet hij op dat moment van de snode plannen van Deodara. In een ander sterrenstelsel slijpt de duistere commandant Harazor zijn snor. Niemand heeft zeggenschap over de toekomst; wat in de sterren staat geschreven is onomkeerbaar… ook voor Jack Conner.

De winnaars van de Amsterdam Fringe Silver Award 2012 zijn terug in theater Bellevue met een gloednieuwe nachtclub: Club Silenzio in Space. Neemt u plaats in ons ruimteschip en laat u meevoeren naar nieuwe sterrenstelsels en onbekende levensvormen. De deuren van Club Silenzio staan de gehele avond open. Kijk onder het genot van een drankje naar muzikale acts en wervelend visueel theater, een ode aan onze science-ficion helden in een melkwegstelsel ver, ver hier vandaan.

Met een kaartje kun je deze voorstelling in- en uitlopen. Er is een bar aanwezig in de zaal.


Voorstellingen
do 5 sep
Bellevue, kleine zaal – aanvang 22:00 uur
vr 6 sep
Bellevue, kleine zaal – aanvang 22:00 uur
za 7 sep
Bellevue, kleine zaal – aanvang 21:00 uur
do 12 sep
Bellevue, kleine zaal – aanvang 21:00 uur
vr 13 sep
Bellevue, kleine zaal – aanvang 21:00 uur
za 14 sep
Bellevue, kleine zaal – aanvang 21:00 uur

» klik hier voor online tickets

Een ticket voor deze voorstelling kost € 12,50.
Duur voorstelling: tot 01:00 uur.

Theater Bellevue
Leidsekade 90
1017 PN Amsterdam


Cast & Credits
Spel/Muziek: Laurens Joensen, Yentl Schieman, Christine de Boer, Daan Colijn, Ad-Just Bouwman, Remco Sietsema, Henrik Holm, Jasper Goedman // Tekst: Yentl Schieman, Christine de Boer // Vormgeving: Daan Colijn // Zakelijk leider: Eva Steenhuis // Productie: Annelies Hendrikse // Eindregie: Kevin Hassing // Regie: Kevin Hassing // Lichtontwerp en techniek: Tim van ’t Hof

Links
ClubSilenzio.nl
Facebook