Nieuwe voorstelling Club Silenzio – The Final Quest

Idril krabbelt zich achter de puntoren en strekt haar wervels. Onder de boomhut het gebons van techno en lege harten. Ze zal het mooiste lied ooit zingen, te lang voor mensenoren. Sjonnie Sjamaan trekt de huid van zijn voorganger aan en oefent bedwelmende spreuken waar niemand meer in gelooft. Als Sigarella de ijskristallen uit haar ogen heeft gekrabd weet iedereen dat het tijd is om de touwladder te laten zakken. The Final Quest: de ultieme comeback van de vergeten goden.

De jury beloonde Club Silenzio met de Fringe Silver Award vanwege hun ‘ijzersterke composities en tongue-in-cheek humor’. De deuren van Club Silenzio staan de gehele avond open. Neem plaats in de boomhut en laat u onder het genot van een drankje meeslepen door absurde sketches en ijzersterke muziek.

The Final Quest is onderdeel van Amsterdam Fringe Festival.
Einde ca. 1.00 uur (inclusief diverse pauzes). In- en uitloop is mogelijk.

spel, muziek Ad-Just Bouwman, Christine de Boer, Yentl Schieman, Laurens Joensen, Benny van der Bijl, Pierre Dunker
concept Laurens Joensen, Christine de Boer, Yentl Schieman
muzikale leiding Laurens Joensen
productie, zakelijke leiding Annelies Hendrikse
beeld, trailer Thijs Meuwese

SPEELDATA
DO 4 SEP – 21.00 UUR
VR 5 SEP – 21.00 UUR
WO 10 SEP – 21.00 UUR
DO 11 SEP – 21.00 UUR
VR 12 SEP – 21.00 UUR

Voor kaartverkoop: klik hier
Voor meer info over de voorstelling: klik hier